Wie ben ik? - ManSee Praktijk Shiatsu en Reiki

Abdijbrink 22
2553 GK Den Haag

06 - 55 357 963

Praktijk voor Reiki en Shaitsu
Ga naar de inhoud

Wie ben ik?

Ik ben Mandy en woonachtig in Den Haag. Al mijn hele leven heb ik persoonlijke ervaringen met spiritualiteit. Doordat ik op een gegeven ogenblik zelf behoorlijk uit balans raakte en dus letterlijk ziek werd kwam ik via via in aanraking met Reiki. Eerst  een paar behandelingen waar ik mij zichtbaar beter door ging voelen. Ik kreeg het advies om Reiki1 te gaan doen. Geen idee wat het was maar ach baat het niet dan schaadt het niet, was mijn motto. En zo geschiedde het dat ik Reiki 1 ging doen met als doel mezelf gezond en in balans te houden. Dat weekend heeft mijn ogen doen openen. Wat een mooi instrument heb ik daar cadeau gekregen om mensen te helpen. Nooit geweten dat dat in mijn vermogen lag maar ben er elke dag nog blij mee. Om wat verdieping te verkrijgen ben ik Reiki Terra Mai gaan doen. In plaats van 1 natuurelement maak ik gebruik van de 4 natuurelementen wat veel krachtiger is en verbazingwekkende resultaten oplevert.
 

Ondanks dat Reiki een heel mooi geneeskrachtig instrument is wilde ik tijdens mijn behandelingen een bepaalde verdieping hebben. Iets meer kunnen betekenen voor mijn medemens. Niks is toeval, maar toch ben ik bij toeval in aanraking gekomen met Shiatsu. En toen vielen alle kwartjes op hun plek. Shiatsu therapie kijkt naar het gehele plaatje en niet alleen naar de klacht. Een mooi instrument en perfect te combineren met Reiki en andere alternatieve geneeswijzen.

Ik werk altijd vanuit mijn gevoel en intuïtie en ik kan niet anders zeggen dat ik een gezegend mens ben dat ik dit mag doen.


Lieve groet,
Mandy
Copyright Mansee 2023
Terug naar de inhoud